Home / archiefcentraal / oudleusener skifeest bij mansier

oudleusener skifeest bij mansier

Het Oudleusener Mega Apres Ski Party wordt gehouden op zaterdag 31 maart ten bate van het nieuw aan te leggen evenemententerrein in Oudleusen. Het grote skifeest vindt plaats bij Zalen Mansier in Oudleusen. Wie zich volledig aanpast aan de sfeer van het feest, kan een verrassing verwachten op deze avond. DJ Eric zorgt voor de muzikale ondersteuning. Volgens de organisatoren belooft het een groot feest te worden. De avond begint om 19.30 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.