open tennisdag in dalfsen

Onder het motto ‘zonder jou is er geen bal aan’ houdt tennisvereniging DLTC in Dalfsen een Open Tennisdag. Iedereen die gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan, is welkom op 28 en/of 31 maart.

Inschrijven is mogelijk via www.opentennisdagen.nl. Op 28 maart zijn tussen 10.00 en 12.00 de banen beschikbaar voor 50-plussers. Voor de jeugd is er van 14.00 tot 16.00 uur de gelegenheid om een balletje te slaan.

Op zaterdag 31 maart is er van 13.00 tot 16.00 uur een programma voor iedereen. Rackets zijn voor jong en oud aanwezig. Het volledige programma staat vermeld op www.dltc-gerner.nl. Tevens bestaat de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen en bestaat de kans op een exclusieve tennis clinic met Raemon Sluiter.

De Open Dagen zijn vooral bedoeld voor niet-tennissers. Zij kunnen op een leuke en originele manier kennis maken met de tennissport.

De dagen worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) samen met zijn verenigingen. Er doen dit jaar zo’n 450 verenigingen mee. ,,De focus ligt dit jaar vooral op de jeugd,” zegt secretaris Bert Scheperboer. ,,Zij krijgen een gratis tennisracket en kunnen onder aantrekkelijke voorwaarden dit jaar lid worden. We hopen die dagen veel nieuwe tennissers te ontmoeten op ons vernieuwde sportpark.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.