Home / archiefcentraal / open dag toerclub dalfsen

open dag toerclub dalfsen

Altijd al eens kennis willen maken met Toerclub Dalfsen? Zaterdag 10 maart zet Toerclub Dalfsen de deuren open van clubgebouw Kadans. Op deze dag kunnen mensen op bijzondere wijze kennis maken met de club.

Behalve kennis maken met de club zelf, kun je er ook een racefiets of mountainbike uitproberen! Speciaal voor deze dag heeft de club de beschikking over een serie Giant fietsen, waarop mensen onder begeleiding een kleine route kunnen fietsen. Vooraf wordt uitgelegd hoe er geschakeld en geremd moet worden. De fiets wordt vervolgens afgesteld en met ervaren leden van de toerclub kan men een uitgezet parcours fietsen.

In het clubgebouw wordt er van alles uitgelegd over fietsen, kleding, schoenen, voeding en dergelijke. Tevens kunnen de leden vertellen wat de voordelen zijn om lid te worden van Toerclub Dalfsen. Dit jaar gaat de club in een nieuw tenue rijden, ook deze zal geshowd worden. Wekelijks wordt er in verschillende tempogroepen gefietst. Voor bijna iedereen is er wel een groep waarbij men zich kan aansluiten: van een recreatieve groep tot de meer sportieve fietsers. Ook kent de club een hoog aantal vrouwelijke leden.

Vanaf 9.30 tot 13.00 uur is iedereen welkom. Elk heel uur zal er een groep starten (10.00, 11.00 en 12.00 uur). Mocht je er zeker van willen zijn dat je een fiets kunt uitproberen, stuur dan alvast een mail naar info@toerclubdalfsen.nl en vermeld hierin je voorkeur (racefiets of mountainbike) en je lengte.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.