Home / archiefcentraal / ook geen anwb activiteiten meer in vechtdal

ook geen anwb activiteiten meer in vechtdal

Het RBT Vechtdal-IJsseldelta maakte onlangs bekend dat het volgend jaar stopt met de

exploitatie van de VVV-vestigingen in onder andere Ommen en Hardenberg. In Ommen en Hardenberg is de VVV ook franchisenemer van de ANWB. RBT heeft besloten per 1 januari ook te stoppen met de ANWB-activiteiten in deze plaatsen.

Het RBT heeft dit voornemen kenbaar gemaakt aan de ANWB. Tevens is gepolst of de ANWB interesse heeft in een zelfstandige vestiging in deze plaatsen. Dit bleek nu niet het geval. Samen met de ANWB wordt nu bekeken hoe de activiteiten dit jaar afgebouwd zullen worden. Alternatieven voor gastheerschap.

Overigens hebben zich al meer dan 50 ondernemers en instellingen gemeld om samen met het RBT te kijken naar mogelijkheden voor het gastheerschap. De verwachting is dat het RBT in de loop van het voorjaar met concrete alternatieven kan komen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.