Home / archiefcentraal / oale jaz speelde in voorveghter

oale jaz speelde in voorveghter

Het trio Oale Jaz, versterkt met drummer Joop Distel uit Oldenzaal, heeft afgelopen zondag 25 maart weer van zich laten horen in Hardenberg. De groep speelde tijdens de laatste matinee van het jazzseizoen 2011-2012 van de JazzClub in Hardenberg. Special Guest deze middag was Multi-instrumentalist Sietze de Leeuw uit Enschede.

Voor een redelijk gevulde foyer van theater de Voorveghter brachten de vijf muzikanten een door verschillende componisten geïnspireerd voorjaarsprogramma. De jazzstandards, afgewisseld met ander instrumentaal en vocaal werk, volgden elkaar op. Men genoot extra van het virtuoze spel van Sietze de Leeuw, die de saxen afwisselde met de dwarsfluit.

Zo werd het al met al een erg interessant muzikaal treffen, dat de matinees van de JazzCLub Hardenberg altijd weer kenmerkt. De sfeer was goed voor elkaar: ongedwongen en gezellig.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.