nieuwleusense aangereden door scooter

Het meisje werd per ambulance ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De onbekende scooterrijdster is even gestopt maar is hierna doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De scooterrijdster was blank, naar schatting 17 á 18 jaar en heeft lang donker haar dat zij in een vlecht opzij droeg. Daarnaast droeg zij een lange zwarte jas en een witte sjaal. Ze reed op een roze scooter met spiegels en een scherm voorop.

De politie roept getuigen van de aanrijding en mensen die de scooterrijdster menen te (her)kennen aan het genoemde signalement op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via Bel-M 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.