nieuwleusen opent evert bosch veld

S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag 10 maart het ‘Evert Bosch-veld’ geopend. Het hoofdveld op sportpark ’t Klaverblad werd vernoemd naar de oprichter van de vereniging. Kinderen, klein- en achterkleinkinderen onthulden een naambord.

Evert Bosch is één van de belangrijkste mannen geweest in de historie van de voetbalvereniging. Hij was het die al in 1955 rondliep met de gedachte een zaterdagvoetbalvereniging op te richten. Samen met de heren A.C. Goutbeek, G.J. Schuurman, H.J. Timmerman en K.Kouwen werd op 1 augustus 1957 S.V. Nieuwleusen opgericht, dit jaar 55 jaar geleden

In 1974 is Evert Bosch benoemd tot Erelid.

Er werd meteen historie geschreven op het Evert Bosch veld. In blessuretijd werd een 1-3 achterstand omgebogen tot een 4-3 overwinning.

In 2010 is het 1e kunstgrasveld vernoemd naar Erevoorzitter Herman van den Berg. Ook bij dat veld staat nu een mooi naambord