Home / archiefcentraal / nieuwe d66 afdelingen in vechtdal

nieuwe d66 afdelingen in vechtdal

Afgelopen week zijn ambitieuze leden van D66 uit Hardenberg, Dalfsen, Ommen en het regionale bestuur voor het eerst bij elkaar gekomen om de slapende afdelingen van D66 Vechtdal te doen herleven.

In Hardenberg en Dalfsen is het doel om vanaf de verkiezingen in 2014 weer zetels in de gemeenteraad te gaan bezetten. Bij de wederopbouw van deze afdelingen vindt ondersteuning plaats vanuit het bestuur en de raadsfractie van D66OMMEN, de vitale afdeling binnen het Vechtdal.

De plannen van de initiatiefnemers zijn enthousiast ontvangen door de lokale D66-leden in de twee gemeenten. In april en mei zullen kennismakingsbijeenkomsten voor de D66ers worden georganiseerd in Dalfsen en in Hardenberg. De precieze data en locaties zullen via de lokale media bekend gemaakt worden en ook via de website van D66OMMEN (www.d66ommen.nl).

D66’ers en geïnteresseerde potentiële leden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Gerrit van Hofwegen (Dalfsen) en Mirjam Dijsselhof (Hardenberg). Gerritvanhofwegen@planet.nl en mirjam.dijsselhof@live.nl

Lees ook

Politiek Verwoord: D66

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.