Home / archiefcentraal / nachtelijke werkzaamheden n36

nachtelijke werkzaamheden n36

Rijkswaterstaat voert in de avonden en nachten van maandag 26 maart tot en met vrijdagochtend 30 maart asfalteringswerkzaamheden uit aan de N36 tussen Almelo-West en Vriezenveen-Zuid in beide richtingen. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

De N36 tussen Almelo-West en Vriezenveen-Zuid inclusief alle tussengelegen op- en afritten is in beide richtingen afgesloten in de volgende periode:

– maandag 26 maart en dinsdag 27 maart, van 19.00 uur tot 05.30 uur de volgende dag.

– woensdag 28 maart en donderdag 29 maart, van 20.00 uur tot 05.30 uur de volgende dag.

Omleidingroutes

A35 richting Ommen

Verkeer vanuit de aansluiting A35/N36 richting N36 Ommen wordt omgeleid via de Wierdensestraat, Schuilenbergsingel, Bieskolksingel en vervolgens via de Oosterweilandweg naar de N36 richting Ommen.

N36 Ommen richting A35

Verkeer vanuit N36 Ommen richting de aansluiting met de A35 wordt omgeleid via de Oosterweilandweg, Bieskolksingel, Schuilenbergsingel, Wierdensestraat en vervolgens via de N36 naar de aansluiting met de A35 richting Wierden.

A35 Borne/Hengelo richting Vriezenveen

Verkeer vanuit Borne/Hengelo richting Vriezenveen wordt omgeleid over de A35. Voorbij de A35-aansluiting Wierden (32) neemt het verkeer de Nijverdalsestraat. Het verkeer wordt vanaf daar omgeleid via de Hexelseweg, Industrieweg en vervolgens via de N749 naar Vriezenveen.

Vriezenveen richting Wierden

Verkeer vanuit Vriezenveen naar de N36 richting Wierden wordt omgeleid via de Hammerweg en vervolgens via de N749 richting Wierden.

Verkeer richting Bedrijvenpark Twente

Door de wegwerkzaamheden zijn ook de op- en afritten van de N36 van en naar Bedrijvenpark Twente afgesloten. Verkeer vanuit A35 Borne naar de N36 richting Bedrijvenpark Twente wordt omgeleid via de Wierdensestraat, Schuilenbergsingel, Bieskolksingel, Aadorpweg, Peppellaan, Albardastraat en vervolgens via de Bruglaan naar het Bedrijvenpark Twente. Verkeer vanuit Ommen (N36) richting Bedrijvenpark Twente wordt omgeleid via de Oosterweilandweg, Bieskolksingel, Aadorpweg, Peppellaan, Albardastraat en vervolgens via de Bruglaan naar het Bedrijvenpark Twente.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

Deze asfalteringswerkzaamheden betreffen regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?

Voor vragen over de werkzaamheden kan men terecht op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl of gratis bellen met de informatielijn: 0800-8002.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.