mest scheiden zonder vieze handen

Handelsonderneming K.A. van Spijker B.V. uit de Vinkenbuurt is sinds december in het bezit van een mestscheider. Omdat er in zijn klantenkring steeds vaker werd gevraagd naar een mestscheidingsysteem, besloot Arno van Spijker een mestscheider voor verhuur aan te schaffen. De mest wordt gescheiden in dunne en dikke fractie. Het laatstgenoemde heeft vele mogelijkheden, onder andere is de dikke fractie te gebruiken als boxstrooisel, maar vind ook aftrek in de particuliere sector via hoveniersbedrijven ten behoeve van het bemesten van bv. het gazon.

Op zaterdag 7 april is er een open dag bij K.A. van Spijker BV, kijk op www.handelsondernemingvanspijker.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.