Home / archiefcentraal / man aangehouden voor zware mishandeling

man aangehouden voor zware mishandeling

In een horecagelegenheid aan de Voorstraat in Hardenberg is een 17-jarige jongen uit Vroomshoop ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht ten gevolge van een zware mishandeling. Dit is gebeurd in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart.

De jongen is met een stuk glas in zijn gezicht gestoken. Een portier is daarop meteen met de jongen naar het ziekenhuis gegaan. Via camerabeelden van de gelegenheid kon men de verdachte achterhalen en is deze even later thuis in Slagharen aangehouden. Deze 20-jarige man zit nog vast voor nader onderzoek.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.