Home / archiefcentraal / malestein verlaat mizuwaai voor bundesliga

malestein verlaat mizuwaai voor bundesliga

Malestein kwam vorig jaar over van VOC Amsterdam en koos voor het uitgebreide trainingsprogramma van MizuWaAi Dalfsen.

“Angela heeft een heel duidelijk plan voor zichzelf opgesteld hoe haar handbalcarrière er uit moet zien. Daar is ze tegen ons vanaf het begin heel open over geweest. In die zin is het geen verrassing dat ze naar het buitenland vertrekt. ”, zegt manager René Cloo.

“We hadden echter wel gehoopt dat ze nog één jaar het programma, inclusief de Europese wedstrijden, bij MizuWaAi Dalfsen zou blijven volgen. Maar ze kreeg nu al een aantal aanbiedingen uit het buitenland en heeft uiteindelijk voor Blomberg gekozen.”

Cloo vervolgt: “Natuurlijk is dat voor ons een verlies, maar tegelijkertijd zijn de transfers van Smits en Malestein naar het buitenland ook een bevestiging dat het programma van MizuWaAi Dalfsen goed is voor de ontwikkeling van speelsters. Er daar gaat het uiteindelijk om.”

MizuWaAi Dalfsen speelt zaterdag uit tegen Westfriesland SEW voor een plaats in de finale van het Landskampioenschap en op 10 april treden de handbalsters uit Dalfsen aan tegen Hellas voor een plaats in de bekerfinale. In januari won de ploeg al de Supercup.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.