Home / archiefcentraal / make over voor carla baas

make over voor carla baas

Tijdens de onlangs gehouden Publieksdag in het Vechtgenotenhuis, die werd gehouden in het kader van Wereldkankerdag, maakte iedere bezoeker kans op een make over door Berna’s Hairfashion Ommen. De gelukkige winnares van deze make over is Carla Baas geworden. Vorige week was het zo ver en werd ze onder handen genomen bij Berna’s Hairfashion in Ommen.

“Wie had kunnen denken dat ik de make-over zou winnen. Nou ik niet in elk geval toen ik op 4 februari bij de onthulling was van het boekje van de memoriesboekje, waar ik ook aan meegewerkt heb. Er kon toen een formulier in gevuld worden en je kon kans maken op een make-over”, zegt Carla.

“Op 10 februari vertelde Ankie mij dat ik de make-over had gewonnen. Ik was zeer verrast en erg blij hiermee. Door de zware periode was ik wel toe aan een verwenmiddag voor mijzelf. Even hoefde ik niet te zorgen, maar werd er eens voor mij gezorgd.”

Carla moest eerst naar Fotograaf Henk Gaasbeek in Ommen om een foto te maken voorafgaand aan de make-over. “Toen ging ik toch wel gespannen naar kapsalon Berna’s Hairfashion in Ommen. Samen met mijn zus en mijn twee meiden liet ik mij compleet verassen. Ik werd met de rug naar de spiegel gezet, zodat ik ook niet kon zien wat ze allemaal deed met mijn haar.”

Over het eindresultaat was Carla zeer tevreden. “Het was super! Echt een hele andere look. Ik ben er super blij mee, ook de make-up zag er mooi uit. Wat kun je je door een andere look al heel anders voelen. Het is heel lang geleden dat ik mij zo goed gevoeld heb. Ik was eigenlijk vergeten hoe dat voelt. Daarna ben ik nog teruggegaan naar de fotograaf en daar kreeg ik een complete fotosessie. Echt super allemaal.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.