Home / archiefcentraal / lemelervelder aangehouden na mishandeling

lemelervelder aangehouden na mishandeling

In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart is op de Grote Markt een 26-jarige man uit Lemelerveld aangehouden voor het mishandelen van een 16-jarige jongen uit Zwolle. Het slachtoffer zette zijn fiets neer, toen hij in een buitenlandse taal werd aangesproken door de verdachte. Omdat hij hem niet begreep, reageerde hij niet. Hierop kreeg hij een kopstoot, waaraan hij een bloedlip overhield. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.