lemele pakt eindelijk weer een punt

Lemele pakte zaterdag sinds lange tijd weer een punt. Het was jammer dat de 1-0 door Henri ten Kley niet over de streep werd getrokken. DKB trok op het eind nog de boel recht.

Kloosterhaar kon in dezelfde klasse niet winnen van Edon. Volgens Zwier Ekkel een verdiende nederlaag. ,, Het wilde vandaag gewoon niet. We waren niet scherp genoeg. Er is gelukkig nog niks verloren, we moeten nog 8 wedstrijden en we krijgen ZAC nog thuis en daar hebben we nog een appeltje mee te schillen”. ZAC won in Zwolle met 4-1, al kreeg Kloosterhaar in het begin van de wedstrijd veel kansen. Erik Drenthen maakte zaterdag nog wel de gelijkmaker, maar Edon wist daarna nog tweemaal het net te vinden en zodoende werd het 3-1. Kloosterhaar volgt ZAC nu op twee punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.