Home / archiefcentraal / last minute instroom mogelijk computercursus

last minute instroom mogelijk computercursus

Landstede heeft in de cursus Computervaardigheden nog plaats voor enkele cursisten. In de cursus leren cursisten de basisvaardigheden om met een computer te werken. Er is nog plek op de maandagmiddag. De cursus is gestart op maandag 12 maart en duurt 10 middagen van 13.30 tot 15.30 uur.

Locatie: Beatrixgebouw aan de Ruitenborghstraat. De cursus wordt gesubsidieerd door de gemeente Dalfsen voor inwoners van deze gemeente. Deelnemers betalen alleen het boekengeld. Voor meer informatie en opgave, kun je bellen met het gratis informatienummer (0800) 0245666.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.