laatste voorstelling ernesto en marcellino

‘Het beste dan maar!’ Zo heet de afscheidsvoorstelling van Ernesto & Marcellino en Wilfried Finkers. De voorstelling bevat alle hoogtepunten uit de theatershows van het trio en is op vrijdag 23 maart te zien in Theater De Voorveghter in Hardenberg.

Alle hoogtepunten van de zeven theatershows die Ernesto en Marcellino de afgelopen twintig jaar hebben gegeven, waarvan de laatste tien jaar met medewerking van Wilfried Finkers, komen voorbij. Hiermee is de voorstelling een prachtig slotakkoord van alle onzin die ze de wereld hebben willen meegeven.

Het is de laatste kans voor het publiek om te genieten van staaltjes rauwe onbenulligheid met een hoge grapdichtheid en een duidelijke boodschap: denk niet alleen aan jezelf, denk ook eens aan iets leuks.

Voor meer informatie: www.voorveghter.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.