Home / archiefcentraal / kunst na arbeid in concert

kunst na arbeid in concert

De Christelijke Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Lemele geeft op vrijdagavond 23 maart weer haar jaarlijkse concert. Het muzikale gebeuren vindt plaats in Zaal Dijk in Lemele en begint om 20.00 uur. De toegang is geheel gratis.

De optredens worden verzorgd door het orkest onder leiding van Gert Wagenaar en de drumband onder leiding van Herman Klein Horsman. Het programma is gevarieerd en bestaat onder andere uit een muzikale uitbeelding van het sprookje Rapunzel, een medley van de Blues Brothers en een vertolking van Bohemian Rapsody. Dit laatste is een nummer één hit van de Top 2000 uit 2011. Verder wordt medewerking verleend door zangeres Annemiek Völkers. Zij wordt begeleid door het orkest, met de nummers A Night Like This (Caro Emerald) en Hallelujah (Leonard Cohen).

Kortom, genoeg muzikale variatie deze avond!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.