Home / archiefcentraal / krista bos wint mooi prentenboek

krista bos wint mooi prentenboek

De driejarige Krista Bos uit Ommen heeft er een mooi boek bij gekregen! Zij is de gelukkige winnares van het boek ´Mama kwijt´ van Chris Haughton. Dit is het prentenboek van het jaar, dat centraal stond tijdens de Nationale Voorleesdagen 2012.

Alle nieuwe ingeschreven peuters en kleuters konden meedoen aan een actie van Bibliotheek Ommen, naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen. Ze kregen ook allemaal een klein cadeautje. Met deze actie wil de bibliotheek nogmaals het belang van voorlezen aan peuters en kleuters benadrukken. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Zo worden kleintjes grote lezers!

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.