Home / archiefcentraal / koffieochtend in dalfsen

koffieochtend in dalfsen

,,Ik liep vast, ik kwam op bepaalde gebieden van mijn leven niet uit de verf en dat frustreerde mij enorm,” zegt Tineke van de Schee. Zij vertelt graag haar levensverhaal en hoopt met haar ervaringen vrouwen te bemoedigen. Op donderdag 19 april doet zij dit in GKV Het Kruispunt aan de Brethouwerstraat 19 in Dalfsen. Tijdens de Koffieochtend spreekt ze over het onderwerp ‘Uit de verf komen’.

,,Je kunt zo gemakkelijk denken dat je de enige bent die worstelt met gevoelens van schaamte, schuld, minderwaardigheid en verlatingsangst. Ik wil met mijn verhaal anderen hoop geven om open te bloeien. Ik ben ontzettend gemotiveerd om vrouwen te stimuleren beter uit de verf te komen, om hen te helpen bewust te zijn van hun eigenwaarde.”

Belangstellenden kunnen gratis terecht op de Koffieochtend, deze duurt van 9.00 tot 11.45 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.