Home / archiefcentraal / knotsgek einde levert nieuwleusen drie punten op

knotsgek einde levert nieuwleusen drie punten op

Trainer Hans Roeland had het als trainer en ook als speler nog niet mee gemaakt. In de 89ste minuut met 1-3 achter komen en dan nog winnen met 4-3. Het gebeurde zaterdag in Nieuwleusen. ,, Ze waren feller en beter. Was gewoon van onze kant een slechte wedstrijd. Dat je dan nog wint is mooi mee genomen, maar ik moet zeggen het was niet verdiend”, aldus een eerlijke Hans Roeland. Carlo Harink werd in de 94 ste minuut de matchwinnaar.

ASC’62 deed ook goede zaken op het slechte veld in Almelo tegen Oranje Nassau. ,, We hebben als team op dit veld laten zien, dat we een echt team zijn. Een zeer goede teamprestatie”, volgens trainer Freddy Smit. Met 0-4 was ASC’62 veel te sterk voor Oranje Nassau. Voor de derde periode staat ASC’62 er goed voor.

OZC had weinig te vertellen tegen koploper Sparta Enschede. Met 0-4 werd er verloren. Volgens Pascal Weteringe kun je deze wedstrijd verliezen.,, Een heel sterke ploeg, met veel beweging waar we vooral aan de linkerkant veel moeite mee hadden. Ze staan niet voor niks bovenaan. Dat het op het laatst 0-4 wordt is dan wel zuur, volgende week maar beter”.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.