Home / archiefcentraal / kloosterhaar houdt lemele op de nul

kloosterhaar houdt lemele op de nul

Kloosterhaar won zaterdag met 0-2 bij Lemele en blijft zodoende koploper in 4C. De andere gegadigde voor de koppositie het Zwolse ZAC had dinsdag met 1-0 verloren bij Edon. Kloosterhaar heeft evenveel punten als ZAC maar een wedstrijd minder.

De Zwollenaren vijzelden zaterdag hun doelsaldo flink op, door met 9-0 te winnen van Kampen. Bij rust was het nog maar 1-0, maar na rust was het voetbal op één helft. Kloosterhaar moet op 14 april thuis tegen ZAC spelen. Bij winst kan de marge oplopen naar zes punten, zodat de platte kar van stal gehaald kan worden.

Het kan straks op de Polderhoek een mooie wedstrijd worden tussen twee aanvallend ingestelde teams.

In de derde klasse C konden Mariënberg en IJVV het net allebei niet vinden, want de brilstand bleef op het bord. Voor Bergentheim een mooie opsteker, alleen die verloren van het onderaan staande Avereest met 3-2, dat dit seizoen nog geen wedstrijd had gewonnen.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.