kleinmeulman wordt qinn mode

. “We zetten het beste van beide kanten voort,” aldus eigenaar Rogier Hijkoop.

Hijkoop bezit al zeven Qinn-winkels in Zwolle, Ommen, Kampen en Hoogeveen. In augustus van het afgelopen jaar nam Hijkoop Kleinmeulman Fashion over van Ine en Cor Klein Koerkamp. “We zijn erg tevreden met hoe het nu loopt, maar in verband met bijvoorbeeld advertenties en klantenkaarten is het praktisch om Kleinmeulman ook in het concept van Qinn in te passen. Natuurlijk hopen we dat de klant ons straks ook nog weet te vinden.”

De belangrijkste verandering in het concept is dat Qinn geen herenkleding meer verkoopt. “Dat is wellicht slecht nieuws voor de heren, maar aan de andere kant is er goed nieuws voor de dames, want we breiden de damesafdeling uit. Er komen verschillende leuke merken bij. De laatste herenkleding gaat de komende tijd met korting de deur uit. Overigens had Kleinmeulman ook merken die de andere Qinn-winkels nog niet hadden. Die introduceren we daar dan ook. Zo nemen we het beste van beide kanten mee.”

Het nieuwe Qinn heeft volgens Hijkoop dameskleding voor alle leeftijden. “Het begrip leeftijd is in de kledingverkoop eigenlijk ook niet meer zo belangrijk. Iemand van vijftig kan zich hetzelfde kleden als iemand van dertig. Moeders en dochters kunnen bij wijze van spreken dezelfde kleren aan.”

Hijkoop heeft nog geenszins spijt van de aankoop van Kleinmeulman. “Ik had direct al een erg goede klik met de familie Klein Koerkamp en ook daarna is alles prima verlopen. De winkel heeft een leuk team en een trouw publiek. Al met al was het dus een erg soepele overname.” De eigenaar besluit met een tip voor dames die er dit voorjaar trendy bij willen lopen. “Felle kleuren zoals groen, blauw, rood en roze zijn populair. Daarnaast zijn de blazers helemaal hip. Die zijn er in alle vormen en kleuren en ze nauwelijks aan te slepen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.