Home / archiefcentraal / kledinginzameling in ommen

kledinginzameling in ommen

Heb je oude kleren in overvloed en wil je er graag vanaf? In dat geval kun je op dinsdagmiddag 28 maart en woensdagmiddag 29 maart terecht bij het kledingdepot in Ommen. Van 13.30 tot 15.30 uur kun je aan de Van Ruisdaelstraat 31 overtollige (schone en hele) kleding inleveren. Ook goede schoenen, huishoudtextiel, breiwol en mobieltjes zijn welkom! Men wordt verzocht om buiten deze uren geen spullen neer te zetten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dorcas Werkgroep Ommen, telefoonnummer: 0523-676238 / 0572-331281.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.