Home / archiefcentraal / kijkje achter de schermen bij ponypark slagharen

kijkje achter de schermen bij ponypark slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent 30 maart feestelijk zijn deuren voor het nieuwe seizoen. Tijdens het daaropvolgende weekend kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van het attractiebedrijf.

Tijdens de feestelijke openingsdag op 30 maart is de toegang tot het attractiepark gratis en is er veel te beleven. Alle attracties zijn open en RadioNL zendt die dag live uit vanaf het park en doet dat met veel meegereisde Nederlandse artiesten. Om 14.00 uur wordt er door militairen van de Luchtmobiele Brigade van de Free Fall attractie geabseild en wordt het park – door het oplaten van honderden ballonnen officieel geopend voor het 49ste seizoen.

Nederlandstalige artiesten die komen optreden zijn oa: De Piratentoppers, Peter Beense, Helemaal Hollands, Rene Schuurmans, Willem Barth, Tim Douwsma, Stef Ekkel, Gebroeders Ko, Monique Smit, Django Wagner en Sieneke.

Behind the Scenes

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april worden bezoekers uitgenodigd een kijkje te nemen bij de verschillende afdelingen van het attractiepark. Uit een peiling die Slagharen heeft gehouden via social media kanalen is naar voren gekomen dat het publiek dat graag wil. Waarschijnlijk naar aanleiding van het in 2010 verschenen tv programma “Actie in het Attractiepark”.

Bezoekers volgen de voetsporen van mascottes Randy & Rosie en komen zo bij verschillende afdelingen, zoals het naaiatelier, de hout- & metaalbewerking, de schilderwerkplaats, in de paardenstallen of krijgen een rondleiding door de attractie Wild West Adventure. Op die plekken staan medewerkers van Slagharen klaar om het publiek in te lichten over de werkzaamheden die er plaatsvinden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.