kevin valk leert snel op spaanse bodem

Het Serco Willems Racingteam heeft zijn veertiendaagse voorjaarstest in Spanje erop zitten. Op de circuits van achtereenvolgens Castelloli, Carafat, Albacete en Valencia heeft Kevin Valk onder prima weersomstandigheden getest met zijn nieuwe Ten Kate Honda Superbike.

Kevin: “ Ik heb enorm veel kennis opgedaan tijdens deze voorjaarstraining. In de eerste week met de KNMV-selectie onder leiding van bondscoach Barry Veneman en hulpcoaches Joey Litjens en Roy te Napel. Het was een goed en strak georganiseerd evenement, hier wil ik de KNMV dan ook hartelijk voor bedanken.” Daarnaast heb ik fijn samengewerkt en veel geleerd van mijn nieuwe team”.

Op zaterdag 24 maart houdt het Serco Willems Racingteam de teampresentatie. Locatie is het pand van EPDM Systems aan de Handelsweg 18 in Lemelerveld. Vanaf 16.00 uur staat de koffie klaar.

Vervolgens maakt het team zich op voor de aftrap van het Raceseizoen 2012, op naar de Paasraces die worden gehouden op 9 april op het TT circuit van Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.