jubileumweekend natuurcamping lemeler esch

In het weekend van 31 maart en 1 april viert De Lemeler Esch Natuurcamping haar 30e verjaardag. De camping wil een bijzondere invulling aan deze dagen geven.

“Iedereen kan op een van de dagen komen om de camping en de omgeving te beleven,” zegt eigenares Wilma Ellenbroek. Verschillende bedrijven uit de omgeving zullen zich dit weekend op een bijzondere manier presenteren op het terrein. Hiawatha uit Dalfsen komt met onder andere de Rolling Bubble en Rederij Peters met ligfietsen. Daarnaast zijn er gratis proeverijen en leuke activiteiten voor jong en oud zoals een make-over en fotoshoot, broodjes bakken en schminken en activiteiten in het speelbos.

Speciaal schenkt De Lemeler Esch dit jaar aandacht aan Landschap Overijssel, omdat zij zorgdragen voor de natuurgebieden in Overijssel, wat voor het aantrekken van toerisme in dit gebied erg belangrijk is. Met verschillende activiteiten zal De Lemeler Esch dit jaar geld inzamelen. Tijdens het jubileumweekend zijn er vrijwilligers van Landschap Overijssel aanwezig om bezoekers te informeren.

Ieder gezin ontvangt bij aankomst een gratis Goodie bag met leuke verrassingen. Meer informatie staat op www.lemeleresch.nl/jubileumweekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.