jubileum volleybalvereniging pallegarste barst los

Waar ooit volleybalvereniging De Pallegarste ter wereld kwam, houdt men nu op zaterdag 31 maart de jubileumreceptie. Deze zal overgaan in een knallende feestavond voor de leden.

Vakantieverblijf de Pallegarste in Mariënberg is de bakermat van de volleybalvereniging. Hier werd in 1977 de actieve club opgericht door enkele (oud) voetballers. In het begin werd op de camping ook het jaarlijkse buurten-volleybaltoernooi gehouden, voordat het verhuisde naar de huidige locatie op het oude sportveld in Beerzerveld.

Zaterdag is van 16.00 tot 18.00 uur de receptie. Alle genodigden en (oud-)leden zijn hier welkom. De feestcommissie heeft al veel oud leden kunnen traceren, maar helaas niet allemaal. Dus ben je (oud-)lid van de Pallegarste en heb je zin om samen met je sportende collega’s oude herinneringen af te stoffen uit de vergeelde doos? Dan kun je je aanmelden via pallegarste35jaar@hotmail.nl.

’s Avonds schudt vervolgens de Pallegarste op haar grondvesten als DJ Hoempa Henk zijn hits de danszaal inslingerd. De organisatie kijkt uit naar de viering van het jubileum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.