inschrijvingen jeugdkerkkamp in ontmoetingskerk

De Nieuwleusense kampcommissie voor het Hervormd/Gereformeerde Jeugdkamp is druk bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp. De jongste groep kinderen, groep 6 t/m 8 van dit huidige schooljaar, gaat van 21 juli t/m 28 juli naar kampeerboerderij De Haverkamp in Hengelo.

Alle kinderen van de basisscholen uit Nieuwleusen die met het kamp mee willen, zijn van harte welkom. Tijdens de kampweek worden er allerlei leuke activiteiten gehouden op het gebied van sport en spel zoals bosspelen, speurtochten, vossenjacht, voetballen/volleyballen en allerlei andere sporten, buitenspel-competitie, quizzen en nog veel meer. “Als het weer een beetje meezit gaan wordt er ook nog een bezoekje gebracht aan het zwembad. Bovendien is er tijdens één van de laatste avonden een knotsgekke Bonte Avond,” aldus Rick Jansen van de organisatie.

“Naast al deze activiteiten is er natuurlijk ook voldoende tijd over om lekker te relaxen of om even bij te praten met vriendjes of vriendinnetjes. De kampleiding bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die er alles aan zullen doen om er een geweldige week van te maken. De kampleiding hoopt dat het net als voorgaande jaren weer een beregezellig kamp wordt èn een fantastisch begin van de zomervakantie”.

De kosten voor het kamp bedragen 97,50 euro per kind. “We kunnen ons voorstellen dat er gezinnen zijn voor wie dit bedrag een probleem vormt. Daarom willen wij benadrukken dat er in die gevallen altijd een financiële mouw aan te passen valt,” vertelt Rick.

Morgen (woensdag 21 maart) is de inschrijven van 14:00 uur tot 15:00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Burg. Backxlaan 269. Mocht je woensdag niet kunnen, dan is er aanstaande zaterdag van 10:00 uur tot 11:00 uur ook nog de mogelijkheid om je in te schrijven in de Ontmoetingskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.