goud voor van velden en dunnewind bij nk indoor

Astrid van Velden en Giny Dunnewind van atletiekvereniging ACO Van Elderen hebben gouden medailles behaald tijdens het NK-indoor atletiek voor Masters (atleten boven de 35 jaar) in Apeldoorn.

In het OMNI-sportcentrum kwamen de midden- en lange-afstandspecialisten van ACO Van Elderen Astrid van Velden, Ineke Nawijn (beiden uit Hardenberg) en Giny Dunnewind uit op de 800 meter, respectievelijk 3000m.

De 800m werd overheerst door de Astrid en Ineke. Astrid startte meteen met een hoog tempo , liep steeds verder uit en pakte met overmacht het goud in een tijd van 2.36. Dit betekende een clubrecord. Ineke kon op afstand meekomen en werd uiteindelijk derde in 2.44 minuten. Dat was een verbetering van haar PR met 7 sec. Het master-talent Giny Dunnewind moest aan de bak op haar 3000m, deze afstand werd gecombineerd met de vrouwen-50+.

Giny startte uitstekend en liep tactisch een zeer sterke race. Zij volgde netjes in de kopgroep en kon in de laatste ronde knallen en versnellen. Ze nam de kop over en finishte als eerste in een tijd van 11.43.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.