Home / archiefcentraal / goede start met crosspoint ommen

goede start met crosspoint ommen

Crosspoint houdt op zondag 25 maart een eigen dienst. Het thema van deze dienst is ‘Goede Start’. De muzikale medewerking is van de groep Transformed uit Rijssen. “De dienst begint om 10:00 uur en het bijzondere aan deze dienst is dat we willen beginnen met een gezamenlijk ontbijt,” vertelt Leandro Bakker van Crosspoint Ommen. “We hopen weer op een mooie opkomst, dus iedereen, jong en oud, is van harte welkom om 10:00 uur in het Hervormd Centrum”.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.