globe hardenberg beste reisbureau provincie

‘Beste reisbureau van Overijssel’. Die titel heeft Globe Reisbureau in Hardenberg gekregen. Het Vakblad TravMagazine Reisrevue heeft dat afgelopen week bekend gemaakt. Samen met de winnaars in andere provincies dingt het reisbureau in Hardenberg mee naar de landelijke titel. Op 23 april wordt het Reisbureau van het Jaar gekozen tijdens een gala-avond in Amsterdam.

Janneke Eggengoor, manager van Globe Hardenberg is erg trots op de provinciale titel Beste reisbureau van Overijssel. ,,Dit is een geweldige kroon op ons harde werken, we hebben namelijk niet stil gestaan maar vooruit gekeken en dat wordt nu beloond. Wij willen onze klanten verrassen, verblijden en wensen vervullen, hierdoor overtreffen we vaak de verwachting. Onze succesformule is dan ook: passie + vertrouwen = onze kwaliteit.”

Globe Reisburo is onderdeel van Oad Groep. Met ongeveer 200 winkels Globe Reisbureaus, waarvan zeven specifiek voor zakenreizen onder de naam Globe Business Travel, is Globe het grootste reisbureauketen van Nederland. Alle Globe reisbureaus zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.