Home / archiefcentraal / geslaagde dag met autoklassiekers

geslaagde dag met autoklassiekers

Afgelopen zondag was het een drukte van belang op het industrieterrein, daar het anders zo rustig is op zondag. Auto Roodster Klassiekers had bij prachtig weer een Oost Europese dag op het industrieterrein van Dalfsen.

Zo waren er natuurlijk veel klassiekers te bewonderen maar ook scooters motoren en een onderdelenmarkt. De bezoekers kwamen onder meer uit Hongarije, Polen, Limburg, Friesland. Ook waren er diverse clubs aanwezig dus voor jong en oud een prachtig uitje op zondag.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.