Home / archiefcentraal / gemeentebestuur op de fiets door buitengebied

gemeentebestuur op de fiets door buitengebied

Wie woensdagmiddag nietsvermoedend door de omgeving van Dalfsen fietste, kon zomaar het voltallige College van Burgemeester & Wethouders tegenkomen. Burgemeester Han Noten en de wethouders Maurits von Martels, Klaas Agricola en Evert Goldsteen maakten een fietstocht door Hessum, Vennenberg en Rechteren.

De bestuurders deden dat op uitnodiging van Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren. Ze fietsten langs diverse aandachtspunten in het buitengebied van het dorp. ‘s Avonds was er een informatiebijeenkomst van PB in Café-Restaurant Madrid.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.