fonds nutsohra helpt hospice dalfsen

Hospice Groep VechtZathe heeft een subsidietoekenning ontvangen van het fonds NutsOhra. De subsidie bestaat uit een bedrag van 20.000 euro en is voor hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen.

,,Wij zijn erg blij met deze toekenning,” aldus bestuurssecretaris Jan Hamhuis van de Hospice Groep. ,,Deze bijdrage is bestemd voor de inrichting en aanschaf van inventarissen, waarvoor in totaal alleen al 100.000 euro nodig is. Met deze bijdrage zetten we dus opnieuw een grote stap in de goede richting.”

Het fonds NutsOhra geeft ondersteuning aan initiatieven in de gezondheidszorg in de brede zin. Het legt daarbij de focus op projecten die gericht zijn op zorg met een sociale uitstraling heeft en een goede kwaliteit. ,,Precies wat wij met het hospice in Dalfsen willen gaan doen,” aldus de hospice secretaris.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.