flynth steekt zichzelf en dalfsen d1 in het nieuw

Flynth is de nieuwe naam voor Gibo Accountants en sinds afgelopen zaterdag sponsor van SV Dalfsen D1. Het bedrijf stak de jonge voetballers in nieuwe shirts.

Johnny Blankvoort, vestigingsleider van de Dalfser vestiging, reikte afgelopen zaterdag de shirts en tassen uit aan de spelers van het team. De shirts zijn door Triple P uit Nieuwleusen speciaal ontworpen voor SV Dalfsen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit ademende stof en zijn perfect afgewerkt. Daarnaast zijn in het ontwerp een paar leuke details opgenomen zoals een watermerk op het rugpaneel en is de oprichtingsdatum van SV Dalfsen in de kraag verwerkt. SV Dalfsen is trots op de nieuwe shirts en bedankt sponsor Flynth voor haar bij bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.