Home / archiefcentraal / feyenoord oefent in nieuwleusen

feyenoord oefent in nieuwleusen

lers.

Hulsterlanden is de thuisbasis van zondag 5e-klasser USV. Voor de ploeg van trainer Ronald Koeman is de wedstrijd onderdeel van een trainingskamp in Ermelo ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De wedstrijd komt tot stand in samenwerking met FIFA- UEFA wedstrijdmakelaars Jeroen Wotte en Bé van Voorst. USV zorgt voor de accommodatie en de vrijwilligers. De selectie van de topamateurs wordt samengesteld en gecoached door de trainers Marcel van der Steege (Go Ahead Kampen) en Gerrit Bredewold (Urk).

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.