Home / archiefcentraal / femmage met oefenuitvaart in voorveghter

femmage met oefenuitvaart in voorveghter

Het vrouwelijke cabaretkwartet Femmage staat op donderdag 5 april in de Voorveghter in Hardenberg. Hun voorstelling heet ‘Wegens Omstandigheden’ en het thema is een oefenuitvaart.

Mensen willen belangrijke gebeurtenissen vooraf tot in de puntjes geregeld hebben. Ooit ben je namelijk de ster van je eigen uitvaart. Je wordt op handen gedragen. De dag van je leven! Je beste vrienden helpen je om er een topdag van te maken. Krijgen zij de ruimte om hun hart te laten spreken of wordt het ze onmogelijk gemaakt door zo’n controlfreak als jij? Gunnen ze je dan nog wel een waardig afscheid? De omstandigheden vragen om de ultieme wraak.

Femmage brengt een combinatie van muziek en humor: vier prachtige stemmen, pretentieloze zelfspot met een dun laagje diepgang, hilarische situaties en dus vooral een avond ongegeneerd lachen. Ook écht leuk voor mannen!

Femmage bestaat uit Ariane Niemeijer, Eva van Rooijen, Marlous Luiten en Caroline Dest. Voor meer informatie over hun voorstelling kun je terecht op www.voorveghter.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.