fc zwolle verzuimt uit te lopen op sparta

Koploper FC Zwolle heeft in de Jupiler League nagelaten het gat met nummer twee Sparta Rotterdam met drie punten te vergroten. De Zwollenaren verloren met 1-0 bij FC Oss.

De Rotterdammers waren vrijdag op het eigen Kasteel met 3-0 onderuit gegaan tegen Helmond Sport en dat gaf FC Zwolle de kans de voorsprong uit te bouwen. De ploeg van Art Langerer faalde echter in het duel met FC Oss.

Door een treffer van Tim Nelemans, tien minuten na rust, op aangeven van Aleksandar Stankov, gingen de Brabanders met de zege aan de haal. Met nog zeven wedstrijden te spelen, blijft het gat tussen Zwolle en de Rotterdammers zes punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.