Home / archiefcentraal / expositie van studenten eerde

expositie van studenten eerde

Afstuderende studenten van Internationale school Eerde in Ommen houden op zaterdag 24 en 25 maart een tentoonstelling van hun examenprojecten. Julius Fischer, Alexis Niemijer, Indy Taen, Aranka Zwaansdijk, Annefleur Kolkman, Cagla Karabacak, Mike van Vuuren en Saskia Xie laten met trots de schilderresultaten zien op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 13.00 uur bij Hotel en Restaurant Wildthout aan de Hammerweg in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.