expositie houtsnijgroep in gemeentehuis dalfsen

De houtsnijgroep van Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen exposeert van 30 maart t/m 1 mei 2012 in het gemeentehuis in Dalfsen.

Deze houtsnijgroep staat onder leiding van docent Harm Zwart. In de vijftiger jaren behaalde Harm zijn Gazeldiploma Houtbeeldhouwer en restauratie kerk en gebouw. Na 1954 werkte hij zelfstandig en gaf les op diverse locaties. Hij maakt o.a. prachtige houtpanelen met dieren en mensfiguren voor aan de muur.

Zijn leerlingen gaan in zijn voetsporen verder en maken eveneens panelen, maar ook kleinwerk, rozetten met bloemmotieven, vries snijwerk, etcetera. Met dezelfde inzet en enthousiasme als hun docent werken zij iedere vrijdagmiddag bij Welzijn Ouderen Dalfsen.

Deze tentoonstelling is de moeite waard. Loopt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Dalfsen de foyer eens binnen. Daar kun je het werk van Harm en zijn leerlingen bewonderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.