en droogvilten maar

Wel eens van droogvilten gehoord? Het woord zegt het al: alles gebeurt droog. Enkel een viltnaald en kleine weerhaakjes die de wol in elkaar doen klitten. Je kunt er van alles mee maken: dieren, een etui, een schilderij… Binnenkort is er een workshop met deze activiteit! Op vrijdag 30 maart geeft Mirjam Vollebregt een workshop droogvilten, onder het genot van een ware high tea van Theetuin de Stokte in Dalfsen. Deze locatie staat garant voor kwaliteit. Het droogvilten is voor iedereen makkelijk aan te leren en het heeft een leuk eindresultaat.

Tijdens de workshop is er ook de mogelijkheid om oude kleding van jezelf weer nieuw leven in te blazen, met leuke viltdecoraties. Er wordt eerst een ontwerp op papier gemaakt, waarna je aan de slag kan op je eigen oude spijkerjack, broek, gillet of jasje.

De workshop begint om 13.00 uur. Kosten zijn 42,50 euro per persoon, inclusief materialen en high tea. De workshop is op aanvraag ook voor groepen en kinderfeestjes. Voor meer informatie kun je mailen naar info@destokte.nl of rtj.vollebregt@home.nl. Ook kun je een kijkje nemen op de website: www.destokte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.