Home / archiefcentraal / ems reggestroom en fluisterbootjes te water

ems reggestroom en fluisterbootjes te water

De fluisterboot is gedurende de wintermaanden voor onderhoud op de wal geweest.

Zaterdag 24 maart gaat de eerste groep van dit seizoen met de EMS Reggestroom over de Regge. Deze groep krijgt een rondleiding door de Pelmolen en gaat boerengolfen bij de Grimberghoeve. “Het is nog wat koud buiten, maar de rondvaartboot kan rondom dicht gemaakt worden, waardoor de gasten droog en uit de wind zitten,” aldus de Schippers Henk Holsappel en Johan Schreurs.

Vanaf april dit jaar starten de losse rondvaarten op de woensdagmiddag en zaterdagochtend weer. Tijdens de rondvaarten kan men genieten van de verrassende stilte en het natuurschoon in de Reggestreek. In de vakanties zijn de losse rondvaarten op dinsdag, donderdag en zaterdag.

De EMS Reggestroom vaart met succes op de Regge. Diverse groepen, zoals bedrijven, verenigingen, families, trouwpartijen, vergaderingen en andere gezelschappen hebben al genoten van het varen in het ‘droge’ deel van Nederland. Het gaat om heerlijk genieten van de omgeving, eventueel met een hapje en een drankje en vaak als onderdeel van een gezellige avond. Hiervoor zijn door Rederij Reggevaart diverse arrangementen samengesteld.

Tevens kunnen er fluisterbootjes gehuurd worden. In dit geval kabbel je op eigen houtje met vier tot tien kilometer per uur over de Regge, door een bijzondere en rustige omgeving. De fluisterboten zijn eenvoudig te besturen en per uur te reserveren. Onderweg zijn er diverse stopplaatsen, zoals de wijngaard, de Grimberghoeve, het Exoo, Erve Woolderink en de Pelmolen.

Voor meer informatie of reserveringen: Rederij Reggevaart, 0548-519741 (Partycentrum Mölke) of www.reggevaart.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.