Home / archiefcentraal / eerste zaalteam sv nieuwleusen kampioen

eerste zaalteam sv nieuwleusen kampioen

Vorig seizoen werd het kampioenschap op één punt gemist, maar dit jaar was het team ongenaakbaar. Alleen de eerste wedstrijd tegen KZVV ging verloren, maar in januari werd revanche genomen op de ploeg uit Kampen. Omdat die ploeg toen al de nodige punten verspeeld had, telden de Nieuwleusenaren al enkele weken af naar het kampioenschap.

In sporthal De Schakel in Nieuwleusen kwam gisteren STB 2 uit Wezep op bezoek. De Nieuwleusenaren hadden aan een gelijkspel voldoende, maar doordat de ploeg al snel op een 2-0 voorsprong kwam, werd het nimmer spannend. Een 4-1 ruststand leverde uiteindelijk een 9-4 overwinning op. Hoewel Nieuwleusen in de slotfase diverse kansen op de tiende treffer kreeg, kwam die er uiteindelijk niet.

De kampioensploeg bestaat uit Wilko Zieleman (keeper), Douwe Kant, Robbert Veenstra, Erik Uitslag, Albert-Jan Brinksma, Erik Dekens, Sebastiaan Hoogers, Jeroen Elzinga en Erwin Dijk. Vanwege diverse blessures gedurende het seizoen, maakte ook Martin de Weerd uit het tweede team regelmatig zijn opwachting.

Na afloop vierden de jongens een bescheiden feestje met het in ruime mate opgekomen publiek. Namens het voetbalbestuur van de zaterdagclub feliciteerde Hendrik Jan Huzen de kampioensploeg.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.