Home / archiefcentraal / een bijzonder verjaardagscadeau

een bijzonder verjaardagscadeau

Herma Nap-Borger is woensdag 25 januari 65 jaar geworden. Natuurlijk: 65 jaar is een bijzonder moment, maar verder…? Herma is echter bestuurslid van de Hospice Groep VechtZathe. Ze is nauw betrokken bij de realisatie van het hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen dat in mei of juni van dit jaar haar deuren hoopt te openen.

Voor de realisatie van het hospice in Dalfsen is er nog heel veel geld nodig. Daarom besloot Herma om al haar familie, vrienden en bekenden te vragen haar geld te schenken, in plaats van cadeaus. Zo kan ze de realisatie van het hospice weer een stapje dichterbij brengen.

Afgelopen donderdag maakte ze de opbrengst bekend: maar liefst 1.250 euro! Herma overhandigde een cheque aan hospice coördinator Truida van der Veen en medebestuurslid Jan Hamhuis. ,,Een prachtig gebaar,” aldus Jan, die daarmee aangaf dat Herma’s enthousiasme voor het hospice in Dalfsen geen grenzen kent. Hij feliciteerde haar van harte met deze extra bijzondere verjaardag.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.