Home / archiefcentraal / de tien verschillen rondom werk creeren

de tien verschillen rondom werk creeren

Onze economie schijnt op weg te zijn naar een nieuw dieptepunt, omdat veel geld al is verdwenen en de resterende centen ook opraken en het geld steeds minder rolt. Daardoor vallen bedrijven om en neemt werkgelegenheid en inkomen af. Onze politieke ‘lijders’ in het Catshuis broeden op plannen hoe de tering naar de nering te zetten. Als ze creatief gaan denken volgens een andere gezegde dan creëren ze ‘werk om werk te houden’. Dat levert banen op en dus inkomen. Het geld gaat weer rollen en de economie dus weer draaien.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.