Home / archiefcentraal / coaches heerkes en jansen gaan selecteren

coaches heerkes en jansen gaan selecteren

De coaches Gert Heerkes en Michel Jansen gaan de komende maand, in overleg met de trainers van de clubs, de selectie van het Regioteam Hardenberg samenstellen. Alle vijftien gemeentelijke verenigingen leveren in principe één speler voor het Regioteam, dat op 29 mei speelt tegen het jeugdteam van het Braziliaanse Cruzeiro Esporte Clube.

De organisatie heeft besloten om de topscorer van de gemeente Hardenberg op te nemen in de selectie. Dat betekent dat de club waar deze speler speelt, vertegenwoordigd wordt door die speler. Het topscorerklassement wordt aangevoerd door Derian Reinders van Kloosterhaar.

In de rust van de wedstrijd zal de door Boom regionale uitgevers beschikbaar gestelde bokaal worden uitgereikt aan de topscorer. Ook worden er contacten gelegd met een aantal spelers uit het topamateurvoetbal of een betaald voetbalorganisatie. Het gaat dan om spelers die een relatie hebben (gehad) met één van de vijftien voetbalclubs uit de gemeente Hardenberg of met de gemeente Hardenberg.

Behalve de twee genoemde coaches, bestaat de staf van het Regioteam uit Evan Reinders (fysiotherapeut), Johan Gaasbeek (organisatie/teammanagement), Hans Heering (PR) en Jan Seinen (medische verzorging). Laatstgenoemde is dinsdag 29 mei in verband met vakantie afwezig. Zijn honneurs worden waargenomen door Piet Kampman, de verzorger van HHC Hardenberg.

De selectie, het begeleidingsteam en het nieuwe, door Wildkamp B.V. gesponsorde tenue, worden dinsdagavond 22 mei om 19.00 uur gepresenteerd op sportpark De Boshoek in Hardenberg. De aftrap van de wedstrijd op 29 mei is om 19.30 uur.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.