Home / archiefcentraal / carrousel en de polhaar winnen schoolhandbal

carrousel en de polhaar winnen schoolhandbal

De groepen 7 en 8 van de Dalfser basisscholen gingen woensdag 7 maart de sportieve strijd aan tijdens het ‘Kleine Kornuiten schoolhandbal’ toernooi. Het publiek kwam in ruime mate op en ondersteunde de 24 teams bij hun wedstrijden. In vier categorieën werd uitgemaakt wie zich de handbalkampioenen van Dalfsen in 2012 mogen noemen.

Door de enthousiaste deelname van 8 basisscholen werd aan de elfde editie van dit toernooi meegedaan door ruim 240 kinderen.

De jongens van de Carrousel bleken onverslaanbaar, zij werden eerste in de Championspoule. Bij de meisjes werd de eerste prijs in de Championspoule gewonnen door De Polhaar. In de Challengepoule werden de eerste prijzen verdiend door de Polhaar bij de jongens en St Cyriacus bij de meisjes.

De eerste plaats in Championspoule geeft recht op deelname aan de regionale kampioenschappen die in mei in de Hanzehallen te Zutphen worden gehouden.

De tweede prijzen gingen bij de meisjes naar Sjaloom (Championspoule) en De Bonte Stegge (Challengepoule). Bij de jongens gingen de tweede prijzen naar De Bonte Stegge (Championspoule) en de Sjaloom (Challengepoule).

Namens de sponsoren De kleine kornuiten en Kiddybe kregen alle deelnemers nog een leuk aandenken aan het toernooi.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.