Home / archiefcentraal / buitenhuis pegelt marienberg naar overwinning

buitenhuis pegelt marienberg naar overwinning

De voetballers van Mariënberg hebben zaterdag een overwinning geboekt tegen het Zwolse HTC. Na negentig minuten op het Westerpark stond een 2-1 uitslag op het bord.

Het waren de Zwollenaren die in de eerste helft op voorsprong kwamen, nadat keeper Jelle Brinks onder een hoge voorzet doorging. Sander Zuidema kon eenvoudig de 1-0 binnentikken. Nog geen vier minuten later was het foutje hersteld door samenwerking tussen Han Bouwhuis, die de prachtige voorzet gaf, en Theo de Lange die koppend keeper van den Belt het nakijken gaf. Voor rust had Mariënberg enkele kansen om de score uit te breiden, maar die strandden in schoonheid.

Na rust hield Brinks HTC een aantal malen van scoren af, waarna in de 81e minuut Ruud Buitenhuis zijn moment pakte. Hij pegelde keihard de 2-1 tegen de touwen achter de kansloze keeper van HTC, Vervolgens hield Alexander van den Belt knap Rolf Hofsink van de bevrijdende 3-1 af. Het was voor de ‘Mainbargers’ nog even billenknijpen, toten HTC een uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker liet liggen, maar Na 98 minuten floot de uitstekende scheidsrechter Beser voor het laatst.

Opstelling Mariënberg : Jelle Brinks, Jaap Hofman, Arjan Peters, Erik Huibers, Micheal Zweers, Han Bouwhuis, Arjan Bolks (79. Kris Noeverman), Niek Noeverman, Rolf Hofsink, Ruud Buitenhuis, Theo de Lange.

Man v/d Wedstrijd: Ruud Buitenhuis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.