bloemenactie scouting dalfsen

Alle inwoners van Dalfsen kunnen op zaterdag 24 maart Welpen en Scouts aan de deur verwachten. Scouting Dalfsen houdt op deze dag haar jaarlijkse bloemenactie. De opbrengst van de verkochte geraniums en fuchsia’s wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal. Kopers kunnen hun bloemen op zaterdag 12 mei verwachten. Dit is de dag voor Moederdag.

Scouting staat voor uitdaging. Bij de scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Er zijn verschillende soorten scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting. In Dalfsen is Scouting Dalfsen aan de Gerner Es 7b gevestigd. Binnen de scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn: 7 tot 11 jaar, 11 tot 15 jaar, 15 tot 18 jaar en 18 tot 21 jaar. Ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt scouting uitdaging.

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland en heeft 100.000 actieve leden. De 87.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers van Scouting Nederland zijn verdeeld over meer dan 1.100 Scoutinggroepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.